HINNOITTELU

HINNOITTELU

Kuvankäsittelytavat, -tarpeet, ja käyttökohteet muodostavat yksilöllisiä työnkulkuja. Haluamme vastata niihin yhtä yksilöllisesti räätälöidyllä palvelulla. Siksi Retouch ei pidä esillä valmista hinnastoa.
Sen sijaan lyhyellä sähköpostinvaihdolla tai puhelulla saamme molemmin puolin hyvän käsityksen siitä, miten palvelu saadaan järjesteltyä sinulle sopivaksi. Tämän perusteella Retouch voi tarjota kiinteitä kappalehintoja, kiinteitä projektihintoja, tai aikaperusteista hinnoittelua.
Kiinteät hinnat
Tämä sopii parhaiten silloin, kun tarkoituksena on siirtää kuvankäsittelykustannuksia suoraan omalle asiakkaallesi, tai muuten ennakoida budjettia. Kiinteä kustannus on helppo laskea omaan kiinteään hintaan. Tähän sovitaan yhdessä tietyt ehdot, eli tärkeimpänä mm. mitä käsittelyitä itse kuville tehdään, ja mitä mahdollisesti voidaan tehdä lisähinnalla. Hintaan kuuluu myös sovittaessa yksi tarkistuskierros, eli voit pyytää korjauksia, jos jokin asia käsittelyissä vaatii vielä huomiota.
Minuuttihinnat
Tällä tavalla hinta muodostuu toteutuneen ajan mukaan. Tämä on paras silloin, kun haluat säännöllisesti ulkoistaa Retouchille eri tyyppisiä kuvia, ilman aikaa vaativaa suunnittelua. Tämä mahdollistaa joustavan työnteon kuviesi kanssa, eli voimme tarpeen mukaan korjata kuvankäsittelyn aikana ilmeneviä ongelmia lennosta, joka ei välttämättä sisältyisi kiinteisiin hintoihin. Kuvakohtainen hinta myös pienenee, jos työ vaatiikin vähemmän aikaa.