RETOUCH

Kuvankäsittelypalvelu

RETOUCH

Kuvankäsittelypalvelu

Asiakas: Vesivek Oy
Valokuvaaja: Samuli Ahtiainen
Retouch on uusi kuvankäsittelypalvelu.
Retouch tarjoaa valokuvaajille ja muille valokuvaa hyödyntäville ammattilaisille mahdollisuuden ulkoistaa kuvankäsittelytöitä. Helpota sesonkiaikasi ruuhkaa, tai vapauta kallisarvoista aikaasi ympäri vuoden, jotta voit panostaa enemmän ydinosaamiseesi, asiakassuhteisiin, tai vaikka vapaa-aikaan.​​​​​​​
Valokuvaaja: Sami Reivinen, Valokuvaamo KLIK
Malli: Tiina Kulo
Lopputulos on sinun luovuutesi näköinen.
Retouch tekee kuvasi juuri niin kuin sinä haluat. Sinä päätät kuinka yksityiskohtaisesti haluat ohjata käsittelytyötä. Voit luottaa siihen, että Retouchilla kuviasi työstää ammattilainen joka on tutustunut tyyliisi, ja kuunnellut mitä tarvitset.
Valokuvaaja: Samuli Ahtiainen
Oma kädenjälkesi.
Voit myös pitää täyden taiteellisen kontrollin tehden itse raakakuvien peruskäsittelyn ja värisäädöt, jättäen Retouchille tekniset korjaukset, kuten ihonkäsittelyn, taustojen siistimisen, taustojen jatkamisen, esineiden poistamisen, sekä syväämisen.
RETOUCH portfolio, Tommi Taipalus
Niin paljon kuvia, niin vähän aikaa.
Tapahtumat, kiinteistöt, katalogit – siirrä liukuhihnatyöt Retouchille. Silloin kun kuvat vaativat vain Lightroom-käsittelyn, voit lähettää ne käsittelyyn Retouchille kevyesti Smart Preview:t sisältävänä Lightroom katalogina, ilman originaaleja.
Valokuvaaja: Samuli Ahtiainen
Kuvien lähettämiseen käytössäsi on ilmaiseksi Retouchin Wetransfer Pro palvelu. Lähetyksen maksimikoko kerralla 200Gt.