OHJEITA

OHJEITA

Tiedostomuodot
Otamme työt vastaan aina ensisijaisesti RAW-kuvina, tai muuten työnkulun kannalta lähimpänä originaalikuvaa. RAW-kuvat voi lähettää sellaisenaan, tai lisäksi tallennettujen XMP-tiedostojen kanssa, jotka sisältävät tekemiäsi säätöjä. Voit määritellä tapauskohtaisesti, miten Retouch käyttää valmiiksi tehtyjä säätöjä. Jos haluat lähettää TIFF tai PSD -tiedostoja, on hyvä käydä etukäteen läpi mitä mahdollisia rajoituksia se asettaa kuvankäsittelytyölle. Lähetä JPG-kuvia ainoastaan jos muita tiedostoja ei ole saatavilla, tai peruskäsittely on jo valmis. Jos sinulla on suuri määrä kuvia, jotka tarvitsevat ainoastaan Lightroom-käsittelyn, lue lisää seuraavasta kohdasta.
Lightroom-katalogi
Jos kuvia on paljon, ja niille riittää pelkkä Lightroom-käsittely, kannattaa ne lähettää Smart Preview -esikatselukuvat sisältävänä Lightroom-katalogina. Näihin esikatselukuviin on mahdollista tehdä käsittelyt täysin samalla tavalla, kuin RAW-kuviin. Kuvanlaatu ei tästä kärsi, koska lopuksi Retouchilla käynyt katalogi yhdistetään alkuperäiseen katalogiisi, jolloin säädöt päivittyvät RAW-kuviisi. Katalogin lähetys onnistuu vain Lightroom Classicista, ei pilvipohjaisesta Lightroomista. Saat yksityiskohtaiset ohjeet, kun sovimme työstä.
Kuvien lähetys WeTransferilla
Otamme työt vastaan oman WeTransfer-sivumme kautta. Palvelu lähettää sähköpostivahvistuksen jokaisesta lähetyksestä ja latauksesta sekä lähettäjälle että vastaanottajalle. Tämä auttaa seuraamaan työvaiheita ja tiedostonsiirtojen onnistumista.
Jos sinulla on oma järjestelmä tiedostojen siirtoon, kerro siitä lisää ottaessasi yhteyttä Retouchiin. 
Siirry alta Retouchin WeTransfer-lähetyssivulle. Sivu avautuu uudelle välilehdelle.
Palvelun käyttö ei vaadi tilin luomista kun käytät Retouchin WeTransfer-sivua, mutta ennen ensimmäistä käyttökertaa palvelu pyytää sinua vahvistamaan sähköpostisi.